Gästbok, inläggen kan läsas nedan


Gamleby   2015-12-13 17:41
Gokväll! Förändringar i livet Mamma Pappa och vår hund har gott bort innom loppet av 8 mån, är kessen å nedsatt har fått problem m tänderna....... vi håller på å säljer Mammas fastighet, sökdr boende på Öland dit vi vill flytta bara Bengt får jobb, jag är hemma efter en älgolycka och ansiktsförlamnin.nog om enlände vi har 2 vovvar golden å cockerspaniel , ska hämta denm3dje vovven 1 golden till på Öland nu juldagen, så ljuvligt de ska bli.Hoppas kunna höra av mig å gå en kurs eller få en läsning gjord på vad liver har att bjuda oss mig när vi bor på Öland! Nu ska jag slå in pkt till våra pojkar å lilka barnbarn! Må så gott i jul g
Anette Bandefjord
Skicka e-post till Anette Bandefjord  
 
Färjestaden   2015-06-09 14:22
Spännande sidor
Christina sunnervik
Skicka e-post till Christina sunnervik  
 
emmaboda   2015-05-08 14:48
Hej anja, Under alla dessa 13 år jag gått till dig så har det stämt o :) så det var inget undantag denna gången Heller 100% TRÄFF B)
marlene fransson
Skicka e-post till marlene fransson  
 
   2015-02-12 19:38
Varit hos dej två gånger i mitt liv första gången bid ett vägskäl. Det du sa har stämt till 100
Andra gången så var jag lite skeptisk men nu mrd facit i hand och 7år senare så du har rätt och jag säger till mina vänner att du finns. Snart någon som vill igen
Tack anja för mitt liv :)
pia petersson
Skicka e-post till pia petersson   
 
Katrineholm   2013-10-05 00:54
Hej jag såg din hemsida och dina fina hundar mycket bra agillity och träning har haft hund förut men dog min goldentik har ingen hund just nu men jag är författare/poet skriver i min vardag du kan kolla min hemsida ifall du får lust ha en riktigt skön helg hälsa hundarna och tack för att jag fick skriva till dig du var jättebra kram ingrid andersson har du facebook så finns jag där vi ses kanske!! :)
Ingrid Andersson
Skicka e-post till Ingrid Andersson  Hemsida
 
Färjestaden   2013-10-04 15:30
Hej Anja! :D
För 7 år sedan var jag hos dig och fick precis rätt coaching för den situation jag befann mig i då. Tårarna strömmade på mig i princip hela tiden, men jag blev berörd in i själ och hjärta! Tur att jag spelade in halvtimmen för större ordsvada än din kan bara sportjournalisterna på radion tävla om ;-) . Jag är dig evigt tacksam! Puss och kram!!
Erika Magnusson
Skicka e-post till Erika Magnusson  Hemsida
 
Småland   2013-05-31 21:00
Tack för ett fantstiskt möte idag!
Hade funderat i flera år på att kontakta dig för en konsultation..men av nån anledning har det inte blivit av tidigare.
Det var en mycket positiv upplevelse med mycket glädje o inspiration. Jag kände mig väldigt tvivlande ang min kärleksrelation men tack vare dig vågar jag tänka annorlunda..o inte bara se allt svart. Tusen tack!! Vi ses säkert nån mer gång! :)
Nina
  
 
Färjestaden , Tveta.   2013-05-27 12:30
Ville bara berätta att din fina & underbara bok med härliga bilder & text. Blev väldigt omtyckt av min svärmor Britta på Morsdag.
Kram Carina :)
Carina Martinsson
Skicka e-post till Carina Martinsson  
 
läckeby   2013-05-14 11:28
Vilken fin sida du har.
Ha det så gott så hörs vi. :)
Pamela
Skicka e-post till Pamela  
 
Gamleby   2012-10-11 12:42
Hej Anja! För tolv år sedan var jag på tarotavläsning hos dig i Kalmar. Du berättade att mannen jag skulle möta hade rutig tjock tröja, stora stövlar och ngn sorts hjälm eller sylvester på huvudet. Träffade Ronny, flyttade ihop och fått tre härliga pojkar med honom. Såg ut genom köksfönstret då han var utanför och det du hade sagt slog mig. Han hade skogshjälm på huvudet, rutig fodrad skjorta och huggarstövlar. Jag skrattade och tänkte att ja hon Anja träffade mitt i prick. Vi har bott i norrbotten i 12 år och kom att hyra ett hus i Gamleby. Har hittat ett hus i Kalmar och undrar om du känner ngn flytt för oss? Betalar gärna för svaret när vi ses. Har blivit spådd några gånger men det har aldrig kännts lika seriöst som hos dig. Så jag kommer att höra av mig om kurser mm längre fram då både Ronny och jag vill utvecklas mer. Sitter med tarot själv men kan inte spå mig själv av ngn anledning. Hoppas höstens alla vackra färger är med dig. Kram Eva 8)
Eva Heimdal
Skicka e-post till Eva Heimdal