Gästbok

   2016-11-15 16:24
Ett mkt bra beslut som togs av dej Rune att stänga av vattnet tidigare så att inte ännu fler fick sina vattenrör sönderfrusna. Vi är mga som tycker att vattnet ska stängas av så fort de första minusgraderna kommer och tyvärr var temperaturen nere i minus 7-8 i början på veckan...Det är sommarbostäder just nu och inget annat!!!
Catarina
  
 
Jönköping   2016-11-15 15:13
Ang senaste Information från styrelsen
Där man skriver
Se till att också du hjälper till att hålla området snyggt och prydligt! Alla medlemmar bär ett ansvar för trivsel i föreningen!

Höj avgiften för dom som hyr ut sina stugor ,för dom hyresgästerna har ingen känsla för vår stugby ,dom betalar en dyr avgift för en v och skiter i resten . Sista tiden har tyvärr många köpt stuga i ren spekulation i området ,hyr ut och tjänar pengar och vi som värnar om vårt underbara Tylösand ,ser hur många skiter i allt ,ex duschar ,tvättstugor .
Nä kraftig höjning för dom som hyr ut hela sommaren till vilt främmande människor . En sak att hyra ut till familj och vänner som vet reglerna i stugbyn .
Sivan
  
 
Växjö   2016-11-12 22:19
Tusen tack för vattenavstängningen. Säkert räddat många sönderfrusna rörstumpar. Med vänlig hälsning, Kerstin stuga 415
Kerstin Cajnerud
Skicka e-post till Kerstin Cajnerud  
 
Ljungby   2016-11-12 19:12
Det har gått bra ändå. En kort stund var vi oroliga att det var ngt fel på våra ledningar. Tack för omtanken.

Det blir säkert fint på toaletterna när det blir klart. En undran dock. Borde man inte även byta ut handfatet? Nya fina kranar och stolar, men gamla handfat?

Mvh Peter
Peter Anderson
Skicka e-post till Peter Anderson  
 
   2016-11-12 17:15
Hej Peter och ni andra som bor i stugan i helgen.Kl.15,30 i fredags fick jag ett telefonsamtal om en vattenläcka utanför en stuga på 300 omr. Jag åkte genast ut till Tyludden och kl.16,00 efter samtal med vår rörläggare Tommy tog jag beslutet att stänga hela området. Beslutet grundade sig på prognosen från SMHI som sa 7 grader kallt kommande natt. De helgboende stugägare jag pratade med hade full förståelse för beslutet.Tyvärr kom inte informationen ut till dig eller andra helgboende och det är bara att beklaga.Jag kontaktade Bosse genast och den förklaringen finns på Gästboken. Det kan tyvärr bli så här ibland när det gäller snabba beslut i kritiska lägen.
Ha det gott trots allt önskar Rune
Rune Petersson vattenansvarig
Skicka e-post till Rune Petersson vattenansvarig  
 
Kungälv   2016-11-11 22:39
Ber tusen gånger om ursäkt. Vattenavstängningen tidigarelades.
Beslutet togs idag på eftermiddagen. Jag blev informerad, men hade inte möjlighet att lägg ut informationen direkt då.
Info finns nu under Aktuellt
Bosse Andersson, webbansvarig
Skicka e-post till Bosse Andersson, webbansvarig  
 
Ljungby   2016-11-11 22:09
Tyludden 2016-11-11
Vi skulle tillbringa en sista helg i vår stuga innan vattnet stängs. Döm av vår förvåning när det inte finns något vatten i stugan. När man öppnar kranen låter det som om vattnet redan vore avstängt. Är det någon som vet något om detta? Är stängningen gjord tidigare pga kyla? Har inte sett någon information om detta.

Peter i 437
Peter Anderson
Skicka e-post till Peter Anderson  
 
Karlskoga   2016-10-08 16:54
Är det någon som hitta en bilnyckelt vecka 29?
Anita Pettersson
Skicka e-post till Anita Pettersson