Gästbok


   2012-09-16 07:28
Så var då den hemska minnesdagen tillbaka. Tänder ett ljus för Marcus och en bamsekarm till hela familjen.
Birgitta
  
 
   2012-08-28 17:14
Vet vad ni går igenom, miste min son den 16 juli 2005 i en trafikolycka, Cim var också en AIK:are med stort hjärta, så mina tankar går till dig och din son.
MVG Claes Dunér
Claes Dunér
  
 
   2011-12-14 23:50
Vissa kvällar kan man bara inte få dig ur sitt huvud. Jag tänder ett ljus och fäller några tårar. Du är saknad Marcus <3
Desse
  
 
   2011-12-06 20:21
Tänker på dig iland, men vi kände inte varandra men jag stöter ofta ihop med din bror och mamma på olika innebandymatcher.
Vi tända ett ljus för din underbart fina familj
Nettan
  
 
   2011-11-19 06:04
Jag saknar dig, min bror.
Andreas
  
 
   2011-11-03 10:48
Jag tänker på dig ofta, Marcus. Igår var det din födelsedag, du skulle ha fyllt 21... Istället för att fira med tårta o sång var familjen samlad på kyrkogården intill din grav, spanandes upp mot himlen för att följa de två rislyktor som skickats iväg.

Jag stod där, och medan rislyktorna for iväg for också mina tankar iväg. Jag tänkte på alla de mornar som vi kommit in i ditt rum och sjungit. Ditt yrvakna men förväntansfulla leende som spred sig när du såg alla paket vi bar på. Det är just dessa minnen som är så viktiga för mig, jag vill inte glömma, ändå motarbetar tiden mig. Ju längre tid som går desto blekare blir minnena, det är lika ofrånkomligt som skrämmande. Jag vill ju inte glömma, jag vill att allt ska vara kristallklart... Men nånstans förstår jag ju också att tiden är min vän, det är den som får såret att läka hjälpligt. Men oavsett hur många dagar, månader och år som passerar kommer såret aldrig att läka ihop helt och hållet, det kommer alltid dagar när såret öppnar sig och börjar blöda, blöda rejält. Igår var en sådan dag...

Jag önskar jag kunde skriva om historien, att vi skulle slippa stå på en kyrkogård den 2. nov, att vi istället skulle stå i ditt rum och se ditt fina, förväntansfulla leende sprida sig över ansiktet.

Jag älskar dig Marcus!

/Mamma
Sonja
  
 
   2011-10-21 23:59
Jag hade inte tänkt skriva men kan ändå inte låta bli. Jag känner inte marcus men vill skänka honom tankar efter denna presentation av en fin grabb, familj och alla dessa ungdomar. När det ofattbara händer som man bara läser om att det händer andra och inte mig blir det svårt att förstå att det faktiskt har hänt. Nu när marcus inte finns med er så vill jag önska er all styrka att tillsammans ta er igenom tiden efter. Det finaste är att minnas honom som just den fina killen han var.
Monica Klitten
Skicka e-post till Monica Klitten  
 
   2011-09-16 22:13
5 år..ofattbart...Tänker tillbaka på denna dag som gör så ont! Kramar till er alla i familjen och till Marcus!
Birgitta
  
 
   2011-09-16 20:28
5 år sedan! Alltid saknad men aldrig glömd Marre. Hoppas du har det bra i himmelen. Tänder ett ljus för dig ikväll. Vila i frid!
Fredrik
  
 
   2011-09-16 11:57
Marcus! 5 År sen. För fem år sen dog du det är så sjukt. Tiden läker inte alla sår, men dock kan man lära sig leva med det, men den här dan kommer jag nog aldrig lära mig leva med utan att känna sog och saknad..

Hände en sen jävla typiskt grej på min engelska lektion idag (som jag inte alls kunde koncentrera mig på ). Vi håller på lite å pratar filmer och i vår bok står det en låttext där lite fattas i texten och efter att vi lyssnat igenom låten ska vi fylla ut tomrumen. Och självklart just idag så vare titanic låten my heart will go on som vi skulle lyssna på... Fyfan pallade verkligen inte det. Direkt när låten spelades gick jag bara ut ur klassrummet och in i toaletten och fällde tårarna.

Saknar dig <3
Mathias
  
 
   2011-09-16 11:26
Solen skiner idag, precis som den gjorde då... för fem år sen... Men oavsett hur mycket solen än skiner kan den inte förskingra molnet, det mörka gråa. Det ligger där stadigt och vilar över septembermånad, för fem år sen, i år, om tio år. Så är det bara...

Jag lyssnar på låten, den av Anton o Peter, och tårarna rinner. Jag saknar dig så ofattbart mycket, min älskade son, min Marcus...

/Mamma
Sonja
  
 
   2011-08-19 01:04
Marcus! jag saknar dig så grymt mycket fortfarande... Och det e med tårarna nerför mina kinder som jag skriver det här. Det har gått så lång tid, jag är till och med äldre än vad du nånsin vart här nere! Den känslan e den konstigaste jag har/haft, min balla storebror som var så stor och jag tänkte tanken ''tänk när jag blir så stor''. Och det e jag nu, och jag känner mig fortfarande som en lillskit ;-).

Hur hade du varit nu? hur skulle du se ut? hade du flyttat hemifrån? finns så många frgåor som jag inte kan få svar på.

Nu för tiden när jag tänker på dig kan jag ofta glädjas över tiden jag haft med dig. Över alla underbara minnen, det var du som följde med mig och åkte pulka på vintern, du var med mig och körde fotboll när jag ville.

Men självklart är det motsatsen ibland, jag saknar dig så mycket och känner att jag skulle kunna ha så mycket mer minnen med dig!

År sen jag drömde om dig... Vilket e synd då det är den enda gången jag känner att jag e med dig, och jag hoppas verkligen jag ska få vara det nångång.

Kommer aldrig glömma dig du galne och tuffa storebror <3

/Mathias
Mathias
  
 
   2011-02-26 17:00
Marre, kollar på Timrå-AIK i elitseriehockeyn och kom att tänka på dig.. tiden går så sjukt fort, hoppas du har det bra!
Sam
  
 
   2010-11-19 21:48
Kjære Marcus!
Du er savnet og er alltid i mine tanker. Du har en spesiell plass i mitt hjerte! Der vil du alltid være.
Marion
Skicka e-post till Marion  
 
   2010-11-02 18:27
Hej Marre, Idag är det den 2:a november. Idag skulle du blivit 20 bast. jag saknar dig fortfarande sjukt mycket och tänker på dig ofta. Jag hoppas att du har det bra i himlen och att vi ses igen :) Grattis Marre, 2:a november kommer alltid vara din dag, Kungens dag.
Jocke
Joakim Nordström
  
 
   2010-11-02 09:04
Du skulle ha fyllt 20 år idag. Men istället för att väcka dig med skönsång och paketer åker vi upp till din grav och skickar upp en rislykta. Livet är helt enkelt inte rättvist...

Många gånger funderar jag på hur ditt liv hade sett ut idag. Jag inbillar mig att du hade varit en riktigt snygg yngling med din röda kalufs och glada leende. Troligtvis skulle jag ha tappat räkningen på alla tjejer som du presenterat för mig :D

Jag saknar dig, Marre, det finns liksom inga ord som rättvist kan beskriva min sorg o saknad. Den är så brutal, så skoningslös, och vissa dagar oerhört svårhanterad. Som idag... jag vill ju krama dig, sjunga för dig... inte stå på en kyrkogård o skicka upp en jäkla rislykta...

Älskar Dig, Marre.

/Mamma
Sonja
  
 
   2010-09-16 23:47
4 år.. tiden går för fort. Jag kommer fortfarande ihåg alla dina bus som om det var igår. Det gick inte många minuter som var händelselösa med dig. Jag saknar dig så förbannat mycket och det känns så orättvist att du inte finns med oss här.
Vi stod ikväll vid din gravsten (det känns fortfarande konstigt och svårt att ens skriva det - din gravsten..) och pratade om vad du hade gjort med ditt liv och vart du varit idag. Jag och Anton var överens om att du nog hade satsat på att bli brandman.. som du sa att du ville.
Det spelar ingen roll hur mycket man önskar, du kommer inte tillbaka. men jag kommer aldrig sluta önska ändå Marre. Dom här höstkvällarna kommer med så mycket minnen, jag vill bara hoppa in i ett av dom och uppleva allt igen.
Och när jag själv saknar dig så otroligt mycket så det gör ont, så vet jag att du har en familj som bär en ännu tyngre börda. Jag hoppas att du vakar över dom och tittar till oss andra också när du har tid :')
Du kommer alltid finnas med oss Marre, i alla våra glada och skrattfyllda minnen! Jag hoppas mer än allt att du har det bra var du än är, men saknaden består ♥
Heléne
  
 
   2010-09-16 23:27
4 år... det känns som en evighet... Hur hade ditt liv sett ut nu? Hade du jobbat? Haft en flickvän? Bott hemma? Alla dessa frågor som aldrig kommer att besvaras. Ju längre tiden går desto fler kommer frågorna bli.

Jag saknar Dig, Marre, så ofattbart mycket.
Mamma
  
 
Tyresö   2010-09-16 22:31
Ett tanke för hela familjen fylls. Saknaden är stor av Marcus. En tyst minut...
anonym
  
 
   2010-09-16 22:18
Har inte kunnat släppa tankarna på olyckan på hela dagen. 4 år sedan, man förstår inte vart tiden tagit vägen. Mina tankar går till dej Sonja o alla grabbarna. Hoppas ni haft en så "bra dag som möjligt".
Många varma kramar,
Anneli
Anneli Vänerfors
  
 
   2010-09-16 22:10
Ett ljus har vi tänt hos Marcus idag och kramar till hela familjen
Birgitta
  
 
   2010-09-16 19:37
vakna mitt i natten och tänkte på att inatt vare exat 4 år sen du lämnade detta plan för att leva i himlen genom bilolyckan

jag gick upp..tog fram ett stort vitt stearinljus och tände

placerade det på nattduksbordet vid sängen och sen låg jag där och drömmde mig tillbaks

det känndes du fanns nära :)
Hjalle
  
 
   2010-09-16 11:48
Tänk vad tiden går fort. Det känns som om det var igår. Idag, liksom många andra dagar går mina tankar till dig, Marcus. Ett ljus för dig och en kram till dina föräldrar och bröder.
Sofia Löfving
  
 
örkelljuga   2010-06-14 15:45
Jag tänder ett ljus o skänker er en tanke!
Jag misste min son i en olycka med mopes för 3 veckor sen, vet inte hur man ska orka.
Om ni vill skriv gärna ett mail till oss , vill gärna ha kontakt med andra i samma sits..
Kram
Linda östling
Skicka e-post till Linda östling  
 
Hisings Kärra   2010-06-07 22:33
Tack för att du skrev en kommentar på en simpel blomild Sonja. Tack för du fick mig förstå mer.
Tack för att jag fick ta del av och känna med dig och e, för det gör jag verkligen..
Mina söner är i den åldern din Marre var och jag kan inte vetm men jag kan förstå känslorna och vanmakten..
Ett fantastiskt litet liv som slutade aldeles för fort.

Varm kram från Anna

Anna Ulmestrand
Skicka e-post till Anna Ulmestrand  Hemsida