Gästbok

   2015-11-22 21:20
Hej Pia. Har letat efter dig med ljus och lykta. Vore kul med kontakt. Vore kul att veta hur allt är med dig efter alla dessa år. Jag finns på fb Yvette Sjöström. Kram
Yvette
Skicka e-post till Yvette  
 
   2013-07-30 10:56
Georgian and Russian Language Courses
- with experienced native Tutor
- Private One-to-One
- Completely flexible times
- Course in Tbilisi or online by SKYPE
- all levels: from Beginner to Advanced
- text books and all the material you need for FREE
- Accommodation / Airport pick up / Excursions.
Discover beautiful city Tbilisi and learn or improve your Russian or Georgian. Please visit our web-site for more information:
http://www.georgiancourses.com
lika
  
 
   2013-07-30 10:56
Annons:
Gör dina inköp på nätet via Rabattkod.se. Det sparar du pengar på.
  
 
   2010-09-08 13:21
Det maste vara trevligt att fa en inblick i vilka som foljer ditt liv! Sjlav sa blir det inte ofta som jag har tid att titta in hos er, tyvarr, men da och da tar jag mig en uppdatering. Sa jag tar garna del av losenordet.
Har hos oss ar det bara bra. Tiden flyger i vag och snart ar det dags for mig att borja jobba igen. Ha det sa gott, sa hors vi snart. Kram
Katja
Skicka e-post till Katja  
 
   2010-09-02 17:19
Hej Pia! Om det är okej för dig så fortsätter jag gärna att lära känna dig och din familj. Och jag - jag är Eva, din pappas kusin. Eftersom vi inte setts på väldigt, VÄLDIGT många år kanske det känns konstigt för dig. Det förstår jag i så fall helt och det är helt okej. Kanske vi ses nån gång sen när ni hälsar på hemma i Finland då jag nu flyttat tillbaka hit efter över 30 år uppe i Umeå. Ha det gott!
eva
Skicka e-post till eva  
 
   2010-08-30 10:13
Hänger gärna med i ditt liv även i fortsättningen, även om jag hoppas att vi ska bli duktigare på att prata "live" också för det är ju så trevligt!
Kram
Hanna
Skicka e-post till Hanna  
 
   2010-08-30 07:10
Längesen jag kommenterat...skulle jättegärna följa din blogg å din familjs äventyr i den vardagliga dagen,om jag får...du skriver så lätt å så bra!Jättefina bilder...Ha det bra å hoppas förkyliningen inte tar dig...in med massor av vitlök!
GM
Skicka e-post till GM  
 
   2010-08-29 20:51
Självklart vill jag följa er fortsättningsvis också!!

Jag tror föresten inte att jag har tackat dig för ditt fina inlägg till mig, den där dagen när jag kände mig ensam?! Hur som helst så uppskattade jag dina ärliga och fina rader mycket! Jo, det stämmer nog att jag ibland saknar någon som är riktigt nära. Det beror förstås mycket på mig själv att det är så. Jag är drottningen av sociala kontakter, hur många som helst, men nära vänner är jag inte lika bra på...

Snart får vi alltså höra mer om din nya business? Ser fram emot det!
Kram!
Christina
Skicka e-post till Christina  
 
   2010-08-29 17:52
Hej! Antar att du förstått att även jag gärna vill följa dig och din familj:) Håller på och läser 500 sidor "nya perspektiv på organisation och ledarskap" så jag tog en paus och tittade in! God start på veckan, J
johanna r-j
Skicka e-post till johanna r-j  
 
   2010-08-29 13:59
Vill gärna fortsätta läsa om er, om jag får. Kram
Jenny
Skicka e-post till Jenny  
 
   2010-08-28 22:49
Krya på dig min vän! Det ska bli jättekul att höra om allt live snart! Vill förstås mer än gärna följa er på nya bloggen! Kramar P.
Pernilla
Skicka e-post till Pernilla  
 
   2010-08-28 22:10
Min mailadress! Kram!
YLVA
Skicka e-post till YLVA  
 
   2010-08-28 19:22
Jag vill inte tappa bort dig så här kommer min mailadress! Puss!
HF
Skicka e-post till HF  
 
   2010-08-28 13:03
Åh vad spännande att du börjar komma igång. Det ska bli så spännande. Tror att det kommer att gå bra för dig, är faktiskt helt övertygad :-) Ha en underbar helg. Vi gör numera inte upp planer utan tar dagen mer som den kommer, man vet aldrig när bebisen bestämmer sig för att komma ut. Ha en härlig helg. Kram
Jenny
  
 
   2010-08-26 15:08
Kul, Christina! Ja, det tycker jag att det ska bli att berätta mer också. Jag fick en logga redan, men formatet var så litet och knepigt att jag måste be om att få den omgjord. Snart iallafall...det är nära nu.., och jag är lätt pirrig över att avslöja allt.:) Kram!
Pia
  
 
   2010-08-25 22:23
Ser fram mot att få höra mer om din business, spännande! Krya på dig nu, den där tanden har verkligen ställt till det mer än nog nu!
Kram kram
Christina
  
 
   2010-08-25 20:35
Johanna: Jag tycker absolut inte att det är konstigt att du tycker om att följa vår vardag! Och då syftar jag inte på alla fantastiska foton och texter;), utan på att jag skulle göra detsamma om du hade en dagbok jag hade tillgång till. Jag saknar dig också, och konstaterar att tid och rum egentligen är ganska banala mått. Vi kan väl bevisa att vänskap kan bestå även över många år och djupa vatten?! Fortsätt skriva som du gör är du snäll. Jag blir glad varje gång, och kramar om dig så gott det går!

Mamma: Stefan är nästan helt kry igen, och jag mår också bra, vilket jag sa till tandläkaren som ringde och hörde efter hur det var med mig idag.:) (Bra tandläkare jag har.) Jag ska dit på återbesök och helst akta baciller de närmsta dygnen - vilket har varit lite knepigt med en förkyld man vandrande runt. Ett implantat tyckte hon var absolut bäst, eftersom en bro skulle kräva att vi slipar ner och "förstör" två bra tänder på sidorna om luckan. Ett implantat sitter också stadigare och längre, medan en bro hänger lös och ofta innebär mer komplikationer över tid, t.ex. om det blir hål i en av stödtänderna. Det känns bra såhär. Jag litar faktiskt till 100% på min tandläkare. Kram!
Pia
  
 
   2010-08-25 17:54
Hoppas ni mår bättre idag. Är implantat bättre än en brygga?
Hoppas allt blir bra i slutändan.
Ha en bra vecka alla!
mm
  
 
   2010-08-25 16:34
Hej! Tänkte just när jag öppnade er sida (för att kolla om du svarat något:))att du kanske tycker att det är konstigt att jag gärna följer med ert liv... Jag är inte med i FB men tycker att din sida här är underhållande och så är det intressant att spegla sin vardag med någon annans. Fast vi inte träffats "på riktigt" på väldigt länge kan jag fortfarande ibland sakna våra samtal från förr då vi hade "en gemensam vardag"! Tyckte alltid att du var klok och insiktsfull redan då på den gamla goda tiden. Ha det bäst! J
johanna r-j
Skicka e-post till johanna r-j  
 
   2010-08-24 20:06
Mamma: Tack för sympatier! Det är som sagt genom erfarenheter vi växer, så det kommer någto gott ur den här separationen också. Nu vet vi att de är lyckligt framme i Boston iallafall, och ser fram emot att höra mer om livet där. Kram!

Johanna: Oj, det låter som om livet far fort fram hos er också. Tack för rapporten! Det är verkligen jätteroligt att du bemöter mig med lite dialog här på hemsidan.:) Kramar och en fin höst till er alla fem!
Pia
  
 
   2010-08-23 20:15
Hejs svejs. Även här har vardagen kört igång för en vecka sedan. Allt väl, Harald är jätteivrig över att gå i skolan och det är man ju glad för som förälder. Även Hilda som började fyran(!)är supernöjd men så har hon också Abi som lärare. Helmer har varit två dagar på dagis och annars med sin far(som har semester)på villan. Tyvärr är nu tre femtedelar av familjen väldigt förkylda men det skall väl gå om nångång! Hösten är här! J
johanna r-j
Skicka e-post till johanna r-j  
 
   2010-08-22 21:10
Jag lider med er vad gäller saknade av kompisar. Minns själv en flytt när jag var barn, det gjorde ont ända in i hjärtat och länge. Vi formas hela livet ut men man får vara glad ändå att man kan känna så starkt. KRAM!
mm
  
 
   2010-08-22 15:04
Gulle dig, Christina! Allt är bra, och jag misstänker att du bara hann läsa halva inlägget. Andra halvan är mer positiv.:) Jag skrev i staccatotempo idag, eftersom jag samtidigt agerade sekreterare åt Noa som satt intill, nämligen. Nu ska jag titta in hos dig och se vad ni pysslar med!:) Kram-kram på dig!
Pia
  
 
   2010-08-22 12:18
Vad härligt att du är här igen och att vi får höra att allt är bra! Sorgligt inlägg i dag dock, jag kände mig alldeles ledsen när jag läste! Hoppas nu att de nya grannarna också visar sig vara toppen!
Kram till er!
Christina
  
 
   2010-08-21 15:21
Pia, var är du? En hel vecka uan blogg?! Saknar dig!
Christina
  
 
   2010-08-17 21:28
Tack tack, hälsar stolt Maja!:)
Pia