Club Adam & Eva-Gästbok

Norrköping - Sveriges Swingershuvudstad!   2020-06-05 15:02
Plats för ett par i morgon 6/6
Svara på info@clubadamoeva.se

Först till kvarn….
Club Adam & Eva
Skicka e-post till Club Adam & Eva  
 
   2020-06-05 09:49
Imorgon Lördag, förstås. Inte ikväll. ;-)
P o I
  
 
   2020-06-05 08:55
Hej. ☀️🔥

Vi besöker klubben ikväll o ser fram emot en spännande het natt. 💦

Vi bor på Elite, och är öppna för att möta upp ett eller flera par Innan, på pup eller bar.

Skriv gärna på BC ;-)

”Erosparet”
P o I
  
 
Linköping   2020-06-05 08:36
26/6 är det dax för våra första trevande steg inom swingerslivet. Då kommer vi sitta och vara nervösa på klubben när ni ändra kommer dit.

Hoppas på en spännande kväll!

/nya paret
E & E
  
 
   2020-06-04 23:16
@MyOwnPrisonm håll utkik i kalendern vi planerar in ett extra event en torsdag under sommaren :-)

Info från CAE
  
 
   2020-06-04 20:40
Vi ser fram emot Lördagens Heta begivenheter.

Fler par som är på G? Vi bor på Elite...
P o I
  
 
Lund   2020-06-04 15:40
Vi kommer den 26/6!!! :)
Lordolady
Skicka e-post till Lordolady  
 
Linköping   2020-06-04 11:00
Ingen Beginners Night planerad på hela sommaren? :/
MyOwnPrison
  
 
   2020-06-02 20:33
Den 26 juni blir det besök på CAE!
Hoppas på många spännande möten 😘
Magda20
  
 
Småland   2020-06-02 01:38
Hej
Vi funderar på att komma en onsdag Hur brukar det vara då? Hur är fördelningen killar / tjejer?
Irene & Fredde
Skicka e-post till Irene & Fredde  
 
   2020-06-01 09:43
Ett tips är att gå in på werlabs.se
De har tillsammans med FHM börjat ta antikropptester för Covid 19, så vet man säkert att man inte kan smitta andra


Covid-19 Antikroppstest *

Priset innebär enbart kostnadstäckning för Werlabs.
750 kr

* För tillfället kan man endast testa sig på följande orter: Stockholm, Göteborg, Malmö, Ekeby, Halmstad, Jönköping, Kristianstad, Mariestad, Strängnäs, Trollhättan, Ulricehamn, Visby, Vetlanda, Västerås.
Marcella
  
 
Stockholm/Nacka   2020-05-29 20:35
*@#! = vulgärare ord för penis 😊
Nackaparet
Skicka e-post till Nackaparet  Hemsida
 
Stockholm/Nacka   2020-05-29 20:32
@Kinky
Funkar ju bara för de med @#! på minst 2 meter...
🙄😏😂
Nackaparet
Skicka e-post till Nackaparet   Hemsida
 
   2020-05-29 12:33
Jag vet: Kunde man inte bygga upp någon slags glory-hole labyrint eller bås? Då kan man både njuta, och hålla avstånd på samma gång, med anonymitet som extra krydda *rodnar*
Kinky
  
 
   2020-05-28 18:34
Klart klubben ska vara öppen! Som jag har längtat! Önskar någon YSN kväll om möjligt! *rodnar*
Äntligen!
  
 
   2020-05-27 13:23
Det är så tydligt, även tidigare inlägg, att det kommer från personer som inte bryr sig om klubben eller oss som besöker klubben, det är helt ok, vi klarar oss utmärkt utan er. Ska man vara tydlig om än kanske lite otrevlig, så hoppas jag att du, ni hittar något annat trevligt att lägga tid och energi på, måste vara jobbigt att försöka styra något som man inte kan påverka, kanske ej heller besöker eller utnyttjar. O varför skriva om o om igen att ni ska gå ut i media, du kan bara gissa hur många ormgropar det har varit under tiden klubben haft stängt, hör av dig till mig när du ringer media så kan du få med det också :)

Så himla bra skrivet av Janne.
Vill också passa på att ge Janne och personalen en stor eloge för ett fantastiskt arbete med klubben och att ni är så lyhörda när vi kommer med idéer och förslag!

Vi är inbokade till lördagen den 6 juni och har längtat så efter att klubben öppnas igen, precis som mycket annat så öppnar även Kolmården och Astrid Lindgrens värld, vad man vill besöka eller inte är upp till var och en B)
Vi valde Adam och Eva ;-)
Kommer bli så härligt att träffa alla underbara människor på klubben igen!
Puss
Medlem i skönaste klubben
  
 
   2020-05-27 12:09
För att svara på Medlems inlägg:

Jo det går alltid en massa rykten om andra klubbar mm. Vår inställning är att andra klubbar gör vad de anser är rätt och bra mm utan att vi har någon åsikt om det. Och ja vi vet att det händer att andra skriver i vår gästbok utifrån egen vinning. Vi har vid flertalet tillfällen diskuterat om vi ska granska alla inlägg i gästboken innan publicering men vi har valt att ha den helt öppen för både ris och ros. Sedan kommer det in inlägg som strider mot våra regler och dessa tar vi givetvis bort. Detta är en öppenhet vi anser vara ärligast mot våra gäster.

Ang meddelande nedan från Två längtande och Oroliga så ser vi att dessa två är inlagda från samma IP-adress och formulerade på ett liknande sätt så kan man ju misstänka att dessa är skrivna av samma person för att ge oss dålig feedback. Men detta är givetvis bara en misstanke från mig så jag låter dessa ligga kvar så får ni alla göra er tolkning och bedömning av avsikten med dessa inlägg.

Ett stort tack till er alla som engagerar er och skriver med ärliga intentioner och fortsätt med det.

Kram
Janne med Personal
Info från CAE
  
 
   2020-05-27 11:18
Hej på er alla gäster ska med detta inlägg förklara hur vi ser att vi kan öppna klubben igen utifrån folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer.

Angående folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Folkhälsomyndigheten har sedan Corona upptäcktes i Sverige avrått från nära kontakt och uppmanat till social distansering. I detta har det hela tiden ingått att det finns risker för smitta vid nya sexuella kontakter eftersom det sker med sådan närhet. Allmänna råden är inte ändrade, utan det är tillagt under ”frågor och svar” att man ska tänka på att det finns risk för smitta vid tillfälliga relationer”. Denna enskilda fråga har sedan fångats upp av media på ett större sätt än övriga frågor, kanske för att det handlar om just sex.
Vi har anpassat vår verksamhet så du som gäst inte utsätts för oönskade nära kontakter genom förändringar i bar, relax och entré samt genom att vi tar in Max 50 personer. Alla har möjlighet att umgås i de sällskap man själv önskar.

Vi tror inte att människor helt avstår från sexuella kontakter med nya personer resten av året och kanske ännu längre än så. Hos oss finns möjlighet att träffa nya och även gamla vänner under ordnade former. Sen väljer var och en vem man vill inleda närmare relationer till.

Sedan har vi full förståelse för er som känner att ni inte vill utsätta er för risken att bli smittad av Corona och väljer att inte besöka oss. Till de som inte tillhör en riskgrupp och vill besöka oss gör vi allt för att leva upp till de restriktioner och rekommendationer som myndigheterna föreskriver.

Med vänliga hälsningar
Janne med Personal
Info från CAE
  
 
   2020-05-27 10:39
Enligt rykten är en annan klubb oroliga att AoE ska öppna igen hörde själv ett samtal i en bubbelpool att dom skriver negativt i den här gästboken. PS andra klubbar håller öppet så varför skulle inte AoE hålla öppet är ju trots allt upp till var och en om man vill gå eller inte
Medlem
  
 
   2020-05-27 02:13
23 maj gick A&E ut med följande info:
Vi har i samråd med Regionenens smittskydd och Norrköpings kommuns inspektör på Miljö och Hälsa fått klartecken att öppna klubben!

Två dagar senare kom alltså FHM med nya direktiv som inte var kända när klartecken att öppna gavs.

Spontana känslan är att aktiviteterna på en swingersklubb bör bli svara förena med de nya direktiven.

Vi har personligen inget emot att klubben öppnar men för klubbens bästa vore det nog klokt att ta en extra funderare innan öppning. Blir det allmänt känt att klubben öppnat trots de nya direktiven kan det bli ett jävla liv i media m m. Vilket kan skada klubbens rykte och kanske även försvåra framtida tillståndsgivande från myndigheter.
Det kommer knappast fungera med att hänvisa till att man fått klartecken. Klartecknet gavs ju med hänsyn till gamla riktlinjer.
Oroliga
  
 
   2020-05-26 22:47
25 maj, 2020

Folkhälsomyndigheten har uppdaterat sina riktlinjer om sex för att begränsa risken för att smittas av coronaviruset covid-19.

Folkhälsomyndigheten skriver på sin hemsida ”Enligt våra allmänna råd ska man hålla avstånd till andra människor för att minska risken för smittspridning av covid-19. Det gäller särskilt utanför den närmaste kretsen.

Närhet, intimitet och sex främjar välbefinnandet och den allmänna hälsan. I fasta relationer, där personer ändå träffas och är nära varandra, är sex inget hinder om du och din, eller dina, partner inte visar några sjukdomssymtom.

Dejting och tillfälliga sexuella relationer med nya partner utgör däremot en risk för att bli smittad eller smitta andra.”
Två längtande
  
 
Nyköping    2020-05-26 06:04
Riktigt kul att klubben öppnar igen hoppas på en reservplats tills på fredag
Mannennyk
Skicka e-post till Mannennyk  
 
Stockholm/Nacka   2020-05-25 20:29
Men vad glada vi blev av att se att ni öppnat igen om än i lite begränsad(/lagom) omfattning. Ser fram emot att besöka nån parkväll framöver :) Funderar på den 13/6 redan men får se om livskalendern tillåter det.

Vi finns på BC om någon vill säga hej.
Nackaparet
Skicka e-post till Nackaparet  Hemsida
 
Norrköping   2020-05-25 09:46
Vi är också bokade 13/6 och tar gärna ett glas före. Kontakta oss på BC om någon vill ses
NyfiknaGävle1
  
 
Norrk   2020-05-24 18:10
Par kvällen 13 juni inbokat:), Vi går gärna ut o tar ett glas vin eller 2 innan, vi finns på bc, sök upp oss där.
Vi2nrkp