Välkommen att skriva i TARTUFFs gästbok

Upplands Väsby   2018-03-27 16:56
Grattis alla i Star-kullen på 10 års dagen!!! Samson firade dagen med ett litet paket, som hans "lillebror" väldigt gärna ville öppna. Det är mest lek & bus numera, men då och då brillierar han med klockrena apporteringar!
Tina Bihlar
Skicka e-post till Tina Bihlar  
 
Landsort   2015-06-12 09:38
Idag fyller Felicia 14år! Lite skruttig i sina bakben men annars pigg och glad och som vanligt tar hon ett bad ett par gånger om dagen! Somriga hälsningar från oss i skärgården! :)
Felicia
Skicka e-post till Felicia  Hemsida
 
   2015-06-12 09:38
Annons:
Gör dina inköp på nätet via Rabattkod.se. Det sparar du pengar på.
  
 
Sölvesborg   2015-04-22 13:02
Hej! Här kommer en vårhälsning från Blekinge! Här börjar vi få det varmt och Polly älskar att ligga ute i trädgården! Vi ska snart gå vår första tävling och Matte är kanon nervös! Hoppas ni har de fint! Hälsningar Frida & Polly :)
Frida & Polly
Skicka e-post till Frida & Polly  
 
   2015-02-27 08:42
Lilla Fanny Jag beklagar sorgen
Susanne Elvis Elton och Elliot
  
 
Germany   2015-01-23 20:27
Dear Mrs Carlson,

I've just visited your homepage and wanted to leave a short comment about your lovely homepage and your awesome dogs!!

The lovely photos of your Golden Retrievers are awesome and give a good insight into your excellent work!

I wish you for the future of your Golden Retriever kennel a lot of fun, breeding success, lovely and healthy puppies!

Best wishes

Christian

Golden Retrievers make you happy!

www.goldenr.de
Christian
Skicka e-post till Christian  Hemsida
 
Bromma   2014-12-31 13:11
Måste bara meddela att Selma vår fina tik har somnat in. Hon blev sjuk på Juldagsnatten och på Annandags morgon åkte vi med henne till Bagarmossen där hon somnade in , vi är fruktansvärt ledsna och vi får höras av längre fram hälsningar Anki o Tomas
anki wedar
Skicka e-post till anki wedar  
 
saltsjö-boo   2014-12-09 20:49
Det är med stor sorg som jag vill berätta att elvis fick somna in här hemma lugnt och stilla för några veckor sedan.någon vecka innan var jag o vaccinerade dem mot kennelhosta elvis reagerade på en gång tyckte jag han blev trött och hostkraxig som dem har reagerat ibland förut.efter en vecka började jag bli orolig(jobbigt med andningen) att det började bli lunginflammation så jag ringde veterinärkliniken o fick komma dagen efter.när jag ändå var där så ville jag göra en storkoll på honom han var ju trots allt 9år blodprover röntgen ultraljud mm och i ren chock visade det sig att han hade tumörer överallt och det fanns inget att göra.Dagen efter tog han och jag en egen promenad nere vid vattnet när vi kom hem tog jag det tunga steget o ringde hem veterinären som var snäll o sa att hon kunde anpassa tiden efter oss Tommy viktor och william kom hem vid lunch.killarna hade köpt batteridrivna guppies som simmade runt i vattenfyllt badkar(Elvis älskade att stå i vattenkanten o fånga fiskyngel på sommrarna)Han var helt exalterad hoppade upp på badkarskanten dök ner med hela huvudet och kom apporterande ut iköket med en sprattlande guppies i munnen elton o elliot hade inte chans att klara det elvis gjorde i två timmar höll han på sen tände vi ljus,aucustisk musik,tände brasa elvis o jag la oss på en fårskinnspäls framför brasan veterinären kom dem andra hundarna la sig bredvid oss och elvis somnade så stilla jag saknar honom så mycket så hjärtat värker men jag vet att jag gjorde det bästa för honom innan det blev outhärdligt för honom
susanne elvis elton och elliot
  
 
Landsort   2014-08-04 22:43
Skickar en sommarhälsning från Felicia som hunnit fylla 13 år. Hon mår fortfarande bra men har lite svårt för trappor tyvärr. Annars badar hon mest hela tiden som vanligt. När algerna kom till ön så fick hon en pool på tomten ist ☺ Kramar från oss på Landsort!
Felicia
Skicka e-post till Felicia  
 
saltsjö-boo   2014-06-10 17:39
Hej Lillan!måste bara få berätta.Jag går rallylydnadskurs med elton nu och igår så var det KM på klubben och hundkompisarna tyckte att jag skulle vara medför skojs skulltrots att jag sa vi har kört 8 gånger totalt och är defenitivt inte redo men av grupptrycken gav jag upp.Och tro av häpnad vi kom 4:a av 33 ekepage.jag säger bara det han ger 110 i allt denna turbo. Har jag berättat att jag skulle ner löpträna en dag med honom i motionspår och då var det draghundstävlingar så jag åkte hem hämta vaccinationpappren åkte tillbaka o anmälde oss den här gången fick han springa så fort jag bara orkade (mina lungor var tamefan paj i en vecka efteråt)och vi kom 6:a av 12 st (bästa tjejtiden och totalt 2:a bästa tjejtid under dessa två dagars tävling från hela sverige jo ja tackar jag ha det gott så hörs vi igen kram från min lilla prinsflock
susanne elvis elton och elliot
  
 
Sollentuna   2014-03-20 09:25
I dag är det 1 år sedan min bästaste vän Timmy, Tartuffs Tambourine Player lämnade mig. Jag har hans urna i mitt sovrum och jag säger gonat och godmorgon varje dag. Saknaden är lika stor som för ett år sedan men sorgen känns lite lättare. Många roliga minnen ploppar upp.
En gång så var jag på mitt jobb som är en förskola där jag bor. Min kollega sa att hon hörde en hund skälla, jag som då känner i gen skallet sprang ut. Där utanför grinden sitter Timmy med koppel och allt. Han hade varit ute på promenad i skogen med en väninna och fintat henne totalt och visste tydligen vart jag befann mig. Det är sann kärlek det.
Skulle göra vad som helst för att få tillbaka han, min prins. Älskar dig för evigt
Jessica kubin-Gustafsson